Maandag 27 november en dinsdag 28 november waren leerlingen van groep 1 en 2 van basisschool St. Ursula te gast bij ons op school.

Leerlingen van D&P bij het onderdeel Sport en Bewegen hadden zich voorbereid om voor onze leuke kleine gasten een leuke activiteit te organiseren.

Ze hadden een Pietendiploma ontworpen en verschillende hidernisbanen bedacht, die de leerlingen van groep 1 en 2 moesten afleggen. Ook cadeaus die de kleine gasten over het parcours mee moesten nemen, werden mooi in de les D&P ingepakt.

Het was een super leuke middag waarbij het plezier bij alle kinderen van het gezicht was af te lezen. Veel waren gekleed in een mooi pietenpakje zodat ze passend aan deze leuke activiteit deel konden nemen. Ook de passende muziek mocht natuurlijk niet ontbreken. Ze werden dan ook goed begeleid door onze leerlingen zodat er ook niets kon gebeuren.

Na afloop kreeg iedere gast van de basisschool een kleine verrassing en een Pietendiploma werd uitgereikt.

Een compliment aan onze leerlingen voor de goede organisatie en begeleiding. Dit heeft mede bijgedragen aan een hele leuke middag voor ons en onze kleine gasten.

Dit is zeker voor herhaling vatbaar.

 

Direct naar