Beroepscollege Holz ontvangt reanimatie-oefenpoppen

De Stichting Reanimatie-estafette Limburg heeft afgelopen vrijdag een cheque en een oefenpoppenpakket uitgereikt aan het Beroepscollege HOLZ in Kerkrade, om het reanimatieonderwijs op de school voort te kunnen zetten.

Leerlingen van het Beroepscollege HOLZ en van het Citaverde College in Roermond hebben tijdens de reanimatie-estafettes in 2018 en 2019 met een sponsorloop geld ingezameld. De Stichting Reanimatie-Estafette Limburg heeft de bedragen verdubbeld: 1.825,30 euro voor het Beroepscollege HOLZ en 2.508 euro voor het Citaverde College.

Voor deze bedragen zijn oefenpoppenpakketten gekocht, om het reanimatieonderwijs op deze scholen voort te kunnen zetten. Afgelopen vrijdag heeft de stichting de cheque en het oefenpoppenpakket op beide scholen uitgereikt.

De geplande 15e reanimatie-estafette zou op vrijdag 25 september plaatsvinden op de Bernard Lievegoed School in Maastricht, maar deze is vanwege het coronavirus uitgesteld naar 2021.

Recente berichten

Nieuwsbrief leerjaar 3 & 4 September

Klik op de link om de nieuwsbrief September voor leerjaar 3 en 4[pdf-embedder url="https://holz.bcpl.nl/wp-content/uploads/2021/09/20210902-Nieuwsbrief-1-bobo.pdf" title="20210902 Nieuwsbrief 1...

Lees meer