Wij zijn op zoek naar enthousiaste ouders!

In de week van 9 november tot en met 13 november hebben we in Holz onze eerste vertraagde week. Één van de onderdelen daarbinnen zijn workshops. In zo’n workshop laten we onze leerlingen kennismaken met onderwerpen die ze niet in hun reguliere lesprogramma hebben.

Voor deze week komt bijvoorbeeld een ergotherapeute samen met haar collega en een ex-coronapatiënt vertellen over de impact van Corona. Daarnaast zoeken we echter nog veel meer onderwerpen die voor onze leerlingen nieuw, leuk, interessant, enz. zijn. Een aparte sport? Een vreemde taal? Een muziekinstrument? Rappen? Dansen? Een oldtimer waar u veel over te vertellen hebt? Het kan niet te gek zijn!

Het is mooi als ook ouders bij het verzorgen van zo’n workshop een rol hebben.

Dus

Hebt u een leuk beroep, hebt u een interessante hobby, bent u handig met ….: meld u dan om onze leerlingen kennis te laten maken met wat u te bieden hebt.

De tijdsomvang bepaalt u zelf (of in overleg met ons); hoe vaak in deze week uw workshop verzorgt, bepaalt u zelf. De groepen houden we klein en, als het wenselijk is, begeleidt een docent onze leerlingen.

Het hoeft u niets te kosten (behalve tijd) omdat we materiaalkosten vergoeden.

Interesse?

Mail naar agw.wijnants@bcpl.nl of bel: 06 15 87 43 92.

 

Ik zorg dan dat er contact wordt opgenomen om verdere afspraken te maken.

Recente berichten

Stage Leerjaar 4

Stage Leerjaar 4

Van maandag 15 t/m vrijdag 26 november lopen alle 4e jaars leerlingen hun snuffelstage. Wij wensen jullie dan ook veel succes en een geweldige ervaring. Tevens bedanken wij onze stagebedrijven voor...

Lees meer

Nieuwsbrief leerjaar 3 & 4 September

Klik op de link om de nieuwsbrief September voor leerjaar 3 en 4[pdf-embedder url="https://holz.bcpl.nl/wp-content/uploads/2021/09/20210902-Nieuwsbrief-1-bobo.pdf" title="20210902 Nieuwsbrief 1...

Lees meer