De Holz komt naar je toe… “Open dag anders”!

DE HOLZ KOMT NAAR JE TOE…

‘OPEN DAG!!!’ stond al geruime tijd in grote, rode letters en met drie uitroeptekens erachter in onze agenda’s. Op zaterdag 23 januari 2021 zouden wij onze deuren voor jullie openen, de rode loper uitleggen en jullie laten kennismaken met onze school. Helaas, corona trok een dikke, vette streep door onze plannen. Wij wisten echter al snel dat een online open dag niet bij ons zou passen.
Wij willen jullie de persoonlijke aandacht geven, die jullie verdienen!

En daarom zouden we het helemaal ANDERS gaan doen. Afgelopen zaterdag trok het voltallige team van de Holz door de wijken van Kerkrade om een bezoekje te brengen aan alle leerlingen van groep 8 met een VMBO-advies. Natuurlijk allemaal volgens de richtlijnen van het RIVM. Wat hebben wij genoten van deze voordeurbezoekjes. Het was leuk om jullie en jullie ouders te ontmoeten en naar jullie verhalen te luisteren. Jullie hebben allemaal een goodiebag ontvangen met daarin niet alleen alle informatie die je nodig hebt om een goede keuze te kunnen maken, maar ook een gezonde traktatie en een leuke attentie. Dank jullie wel voor jullie enthousiaste reacties en warm welkom! Voor ons was ‘Open Dag Anders’ geslaagd.

Wij hopen jullie allemaal volgend schooljaar te mogen begroeten op VMBO HOLZ, de school waar je mag zijn wie je bent!

Team HOLZ

Wil je nog meer informatie? Of wil je je aanmelden voor een persoonlijk pitstopgesprek?
Neem dan een kijkje op www.holz-pitstop.nl.

Recente berichten

Diploma uitreiking

Wij kunnen jullie met trots mededelen dat de diploma uitreiking van 2021 zal plaatsvinden op donderdag 22 juli in het parkstad Limburg theater in Kerkrade. Van 18:30 tot 20:00 is de uitreiking voor...

Lees meer
Grand (her)opening Holz.

Grand (her)opening Holz.

GRAND (HER)OPENING HOLZ. De scholen mochten weer open en meer leerlingen mochten weer naar school, deelde de overheid ons mede. Maanden lang hebben onze eerste, tweede en derdejaars onderwijs...

Lees meer
Goethe examens!

Goethe examens!

Het Goethe-Zertifikat A1: Start Deutsch 1 is een examen Duits voor volwassenen en jeugdigen. Het bevestigt dat kandidaten elementaire kennis hebben verworven en komt overeen met het eerste (A1) van...

Lees meer