Grand (her)opening Holz.

GRAND (HER)OPENING HOLZ.
De scholen mochten weer open en meer leerlingen mochten weer naar school, deelde de overheid ons mede.
Maanden lang hebben onze eerste, tweede en derdejaars onderwijs gevolgd via een scherm en vandaag mochten ze eindelijk weer in het lokaal zitten.
Een reden voor een coronaproof feestje, leek het team.
Want, zoals je kunt zien gingen wij helemaal ‘door het lint’. Confetti, muziek en ballonnen maar vooral blijheid dat
we weer SAMEN op school mogen zijn. Bij elk leerjaar mocht een leerling het lint doorknippen en de school openen voor hun leerjaar. Aan de deur kregen alle leerlingen een flesje water zodat we, op afstand, konden proosten op deze nieuwe start.
Nadat onze leerlingen hebben geflaneerd over de rode loper, was er tijdens het PITSTOP gesprek aandacht voor de individuele leerling. Bij dit gesprek met de mentor konden we spreken over hoe zij de afgelopen periode ervaren hebben. Laten we daar deze week vooral aandacht aan besteden, elkaar veilig ontmoeten, kletsen en zorgen dat we samen weer aan de slag kunnen.

Recente berichten

Diploma uitreiking

Wij kunnen jullie met trots mededelen dat de diploma uitreiking van 2021 zal plaatsvinden op donderdag 22 juli in het parkstad Limburg theater in Kerkrade. Van 18:30 tot 20:00 is de uitreiking voor...

Lees meer
Goethe examens!

Goethe examens!

Het Goethe-Zertifikat A1: Start Deutsch 1 is een examen Duits voor volwassenen en jeugdigen. Het bevestigt dat kandidaten elementaire kennis hebben verworven en komt overeen met het eerste (A1) van...

Lees meer