Primeur in Nederland – Shuffle Sports op VMBO Holz!

VMBO Holz, Vie – Leven in Beweging en NOC*NSF presenteren in het schooljaar 2021/2022 een uniek beweegprogramma voor de eerste- en tweedejaars leerlingen van het VMBO Holz: Shuffle Sports.

Bij ShuffleSports draait het niet om prestatie, winnen en beter zijn dan een ander, maar om op je bek gaan en plezier maken met andere jongeren.

Is Kangaroo ball misschien DE sport voor jou?

We combineren altijd elementen uit twee verschillende sporten zodat iets absurds en nieuws ontstaat wat nog nooit iemand gedaan heeft. En het

mooiste is: jij mag meedenken en staat aan de wieg van deze nieuwe sport! En met ShuffleSports hoef je je nooit te gaan vervelen. Na een blok van een aantal weken gaan we weer gewoon een nieuwe ShuffleSports bedenken en kiezen.  Kangaroo ball (softbal met jump-schoenen), Obstacle Football (apekooi en voetbal), Trampoline-Fitness? Niets is te gek. Feitelijk is het nu zo populaire Padel (Squash/tennis) ook een ShuffleSports!

 

VMBO Holz in Kerkrade is de eerste school in Nederland die ShuffleSports structureel 2 x in de week als naschools aanbod gaat aanbieden!

Heb jij ook zin in een potje Obstacle football?

Door twee sporten met elkaar te combineren wordt tegemoet gekomen aan de sportbehoefte van de jongeren, die afwisseling en samen sporten belangrijker vinden dan de allerbeste willen zijn. ShuffleSports past daarom perfect in 1 van de 3 doelstellingen die voor het nieuwe gezondheidsproject Vie – Leven in Beweging door de gemeente Kerkrade gesteld zijn: het streven naar Gezonde Jeugd in Kerkrade.

De samenwerking met NOC*NSF komt voort vanuit de Vie Innovatie Hub, wiens opdracht o.a. bestaat om op zoek te gaan naar nieuwe, innovatieve manieren om de vitaliteit en gezondheid van de inwoners van Kerkrade te verbeteren.

 

Recente berichten

Nieuwsbrief leerjaar 3 & 4 September

Klik op de link om de nieuwsbrief September voor leerjaar 3 en 4[pdf-embedder url="https://holz.bcpl.nl/wp-content/uploads/2021/09/20210902-Nieuwsbrief-1-bobo.pdf" title="20210902 Nieuwsbrief 1...

Lees meer