Samenwerking voor betere overgang van basis naar voortgezet onderwijs

Holz sluit zich aan bij een samenwerking die kinderen en ouders in een kwetsbare positie nog beter gaat begeleiden in de overstap van de basisschool naar het vmbo. Kinderen en ouders krijgen hiervoor een jaar lang extra ondersteuning van een schoolmaatschappelijk werker. Die wordt ingeschakeld in het laatste half jaar op de basisschool en het eerste half jaar op het vmbo. Het gaat om zowel praktische ondersteuning, zoals het bestellen van schoolspullen en het lezen van brieven van school,  als om sociaal-emotionele ondersteuning, bijvoorbeeld als een kind onzeker is.

20210111 Samenwerking Gelijke Kansen Alliantie

Recente berichten

Stage Leerjaar 4

Stage Leerjaar 4

Van maandag 15 t/m vrijdag 26 november lopen alle 4e jaars leerlingen hun snuffelstage. Wij wensen jullie dan ook veel succes en een geweldige ervaring. Tevens bedanken wij onze stagebedrijven voor...

Lees meer

Nieuwsbrief leerjaar 3 & 4 September

Klik op de link om de nieuwsbrief September voor leerjaar 3 en 4[pdf-embedder url="https://holz.bcpl.nl/wp-content/uploads/2021/09/20210902-Nieuwsbrief-1-bobo.pdf" title="20210902 Nieuwsbrief 1...

Lees meer