Happy elementary student

Ontdek jouw
toekomst op Holz

Happy elementary student

Ontdek jouw
toekomst op Holz

previous arrow
next arrow

Holz  Nieuws

stagemarkt 2023

stagemarkt 2023

Op 20 april organiseren onze leerlingen van leerjaar 3 weer de 'stagemarkt'. De markt waarmee zij laten zien waar ze stage hebben gelopen en wat ze hiervan hebben geleerd. Op deze manier sluiten ze niet alleen hun stageperiode af maar presenteren...

Lees meer

Kerst Spjass Impuls

Kerst-Sjpass! Heb jij ook zo’n zin in de kerstvakantie? Bij Impuls hoef je je niet te vervelen deze vakantie! Jij kan nu 4 dagen in de week in je eigen wijk deelnemen aan leuke activiteiten. Op de woensdagen maken we een leuk uitstapje! ‘Oe Oe Oe’,...

Lees meer

Wij  zoeken  jou!

Bij Holz moet je in staat zijn om met begeleid zelfstandig leren aan de slag te gaan. Het is onze uitdaging om samen met jou en je ouders voor jou een goede mix te vinden tussen instructie en begeleiding enerzijds en zelfstandig werken anderzijds. Ben jij iemand die zelfstandig kan en wil werken? Hou je van uitdagingen? Bepaal je graag zelf je tempo, aanpak en niveau waarop je werkt? Dan zoeken we jou!

Virtuele rondleiding

Nieuwsgierig naar ons gebouw? Laat je dan rondleiden. Je krijgt zo een eerste indruk van ons kleinschalig gebouw. Hopelijk zie je ook dat we een kleurrijk gebouw hebben waar je niet verloren loopt. Met een apart bouwdeel voor de onderbouw (!) en mooie vaklokalen voor bijvoorbeeld techniek, kunst, muziek, Zorg en Welzijn en Dienstverlening en Producten.

Wil je ons gebouw in het echt zien: meld je aan op holz-pitstop.nl en we maken een afspraak.

En niet te vergeten: wat je op de film niet ziet is dat de buitenkant van ons gebouw binnenkort geschilderd wordt!

Bij VMBO Holz telt uw kind!

VMBO Holz is een kleinschalige vmbo school die zich onderscheidt door veel aandacht voor uw kind. Ieder kind krijgt bij ons leerstof en begeleiding op maat. We houden meer dan een oogje in het zeil en zorgen ervoor dat de leerling de juiste keuzes maakt. We noemen dit begeleid zelfstandig leren.

 

Kennis, passie, talent en ambitie van elke leerling: daar gaat het om.

Bij de persoonlijke en beroepsmatige ontwikkeling van uw kind betrekken we de ouders maar ook de leerling zelf: we zijn samen verantwoordelijk.

Voel je thuis bij Holz

Bij vmbo Holz staan de vragen : “Wie ben ik? Wat wil ik? Wat kan ik?” en “Kan wat ik wil?” centraal in alle leerjaren. Vind jij ook dat jou kennis, passie, talent en ambitie centraal moet staan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Holz past zo niet alleen bij jou maar jij past ook bij ons! Welkom.

    Holz  Showcase 

    Als je talent en je passie en je kennis en je ambitie centraal staan, dan wil je dat ook graag aan anderen laten zien. Bij Holz geven we je de mogelijkheid om je showcase te laten zien. We doen dat onder andere op onze site waar we regelmatig aan bezoekers van onze site laten zien wat je bij ons doet! Bij ons mag je trots zijn op je resultaten en die trots mag je delen met anderen.