Geachte ouders, beste leerlingen,

De school zal tot en met 6 april gesloten zijn i.v.m. het Coronavirus. U wordt de komende tijd op de hoogte gehouden van de maatregelen en ontwikkelingen. Bij deze wil ik u informeren over de gang van zaken bij het decanaat.

In de huidige omstandigheden is het voor ouders en leerlingen niet mogelijk om fysieke gesprekken te voeren op school. Wij kunnen ons echter voorstellen dat er vragen zijn op het gebied van vakkenpakketten, studiekeuzes en aanmeldingen voor vervolgopleidingen. U stuurt dan een mailtje naar gpm.timmermans@sintermeerten.nl (Dit mailadres geldt ook voor de Holz)

Ik zal de vragen beantwoorden en/of doorwijzen naar websites voor meer informatie. Indien er overleg gewenst is, dan plannen we een telefonisch gesprek in. Vermeld daarom uw telefoonnummer in de mail.

Ook de vervolgopleidingen (Mbo’s, Hbo’s en universiteiten) zijn de komende tijd gesloten. Er zijn dus ook geen voorlichtingen of meeloopdagen. Tot nadere informatie gaan wij er vanuit dat de aanmeld data intact blijven: 1 april voor Mbo, 1 mei voor Hbo en universiteit. Wij raden aan om het keuzeproces gewoon door te zetten en voor de genoemde data in te schrijven. Schrijf bij twijfel in bij meer dan één opleiding. De vervolgopleidingen zelf zullen u verder op de hoogte houden. Wij raden u aan om ook zelf de website van de vervolgopleidingen regelmatig te raadplegen.

Ik wens u veel sterkte in de komende periode en dank u voor uw begrip en flexibiliteit.

Met vriendelijke groet,

Guido Timmermans, decaan.

 

Direct naar