Beste eindexamenkandidaten,

Jullie kijken er al heel lang naar uit! De jurken zijn besteld en gepast, de smokings met bijpassende ‘sjlieps’ hangen in de kast en het speciale vervoer is ook al geregeld. Nu de kaartjes nog!

Speciaal voor jullie Galabal, hebben wij op woensdag 29 mei 2019 de Foyer van Abdij Rolduc in Kerkrade afgehuurd. Met een prachtige oprijlaan is dit natuurlijk een geweldige locatie waarbij je al bij aankomst kunt ‘shinen’. Dit is jouw moment!
Aangrenzend aan de foyer ligt een gezellig terras met uitzicht op de Abdijkerk. Kunnen jullie in gedachten nog even een schietgebedje doen voor een geslaagd examenresultaat 😉. Jullie zijn vanaf 19.00 uur van harte welkom en om 00.00 uur is het feest afgelopen.

De kaartjes kosten 25 euro p.p. Iedereen mag één introducé meenemen. Ook voor deze persoon kun je vanaf maandag een kaartje à 25 euro bij mij kopen. Wel moet je dan ook meteen even de naam van je introducé aan mij doorgeven. In het onderstaande overzicht kun je zien wat er allemaal in de prijs zit inbegrepen.

– huur van de Foyer + terras
– welkomstdrankje
– 2 consumptiebonnen voor alcoholvrije cocktails
– 2 consumptiebonnen voor frisdrank (tevens zal er Radler 0.0% geschonken worden)
– bittergarnituur
– op veler verzoek een chocoladefontein met allerlei lekkers
– en een snoepjesbuffet

Als speciaal afscheidscadeautje van school, heeft meneer Riedl Visible Productions ingehuurd om een professionele videoregistratie van het Galabal te maken, die jullie dan tijdens de diploma-uitreiking krijgen uitgereikt.

Jullie krijgen de mogelijkheid aangeboden om tegen een gereduceerd tarief van €2,- (i.p.v. €2.25) extra consumptiebonnen te kopen.

Mocht je nog op je salaris aan het wachten zijn of ben je nog aan het sparen, maar je weet wel 1000% zeker dat je naar het Gala komt, dan mag je ook kaartjes bij mij reserveren. Ook dat kun je op onderstaande momenten doen, maar je kunt mij ook een e-mailtje sturen. De gereserveerde kaarten moeten uiterlijk 9 mei opgehaald en betaald zijn.

Dagen waarop je kaartjes kunt kopen:
Maandag 15 april tot 16.00 uur
Dinsdag 16 april tot 16.00 uur
Donderdag 18 april tot 14.30 uur
Maandag 6 mei tot 14.15 uur
Dinsdag 7 mei tot 16.00 uur
Donderdag 9 mei tot 14.30 uur

Daarna is het ‘sjloes’! 😉

Nog een mededeling van huishoudelijke aard. En dan word ik nu even heel erg streng. Het gehele Galabal is alcoholvrij. Wij zijn dit wettelijk verplicht. Dit betekent dus ook dat je niet je eigen alcoholische drank mag meenemen. Wanneer je onder invloed van alcohol cq. drugs op het Galabal arriveert, word je niet toegelaten en krijg je ook geen geld terug voor je kaartje. Ook als wij tijdens het feest het vermoeden hebben dat je dronken of onder invloed bent van drugs, dan zijn wij genoodzaakt om je ouders/verzorgens te waarschuwen en word je naar huis gestuurd.
Laten we er met z’n allen een supergezellig feest maken. Daar heb je toch geen alcohol voor nodig?

Jullie mogen voor deze avond zelf een playlist samenstellen van liedjes die jullie willen horen, zodat jullie je dancemoves kunnen showen op de dansvloer. Hierover word je nog via je mentor geïnformeerd.

Zo, dit was wel een hele lange e-mail met heel veel informatie. Mocht je naar aanleiding van deze e-mail nog vragen hebben, neem dan even persoonlijk met mij contact op of via ngw.uiterwijk@bcpl.nl

Namens jullie mentoren en teamleider wens ik jullie alvast een mooie meivakantie toe en heel veel succes met jullie examens! Tot op het Galabal!!!

Groetjes,
Mevrouw Uiterwijk

Direct naar